Still Love My Blue Blazer – fashionmom blog
Titanium

Still Love My Blue Blazer

På en altan i Viby J.
(Skal siges på Århusiansk)
Leonard Cohen, Like A Bird

Her er et par billeder fra i fredags…
  Sangen er en af mine All time favorites, kan altid høre den og nyde den. Nå, men jeg er stadig vild med min blå blazer, synes bare den spiller så godt til mit mørke hår og blå øjne. Det er så fedt når man finder noget tøj, der arbejder til ens fordel.
  Selvom jeg ikke har krus eller krøller i håret, har jeg glattet det, for at få et skarpt og blankt look. Jeg er vild med make-up, ikke bare at smører en masse i hovedet, men at finde noget der virker til ens fordel. Jeg elsker at have tid til make-up, men det er ikke særlig tit det sker. Men jeg er efterhånden fundet frem til et par basic ting der fungere godt. Lidt highlight under øjenbrynende og læbestift, kan få enhver træt mor, til at lyse op på en hverdag 🙂
Nogle gange er det fedt at gå all in på make up’en, med både fokus på øjne og læber, som her på billederne. Bliver virkelig mere og mere glad for læbestift. Den afslutter en kraftig make-up og den kan løfte et look ellers uden make-up.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Titanium