Glo Bryllup – fashionmom blog
Dagens look

Glo Bryllup

Åh, den kærlighed!
The Beatles – Here Comes the Sun –
Brudeparret… Virkelig smukt!
Min yngste datter kan ikke rigtig gå endnu og vil rigtig gerne være hos sin mor. Så hun var med rundt og hilse  og kiggede interesseret med på alle de smukke gæster.

Jeg havde denne strikkjole på fra b-young (hvis det findes mere!?!)
Øreringende er fra H&M
Skoende er fra Føtex
Indenunder har jeg en silke underkjole på fra SILKHOUSE
Da vi gik hjem ved 14.30 tiden, var det aalt for varmt, så det var skønt at komme hjem og skifte til en let sommer kjole! <3 <3

Jeg nåede faktisk ikke rigtig at være med til andet end at se bruden komme ind. Jeg sad ude på græsset med ungerne under vielsen og hyggede mig. Jeg ville ellers gerne have taget nogle flere billeder af pynt og kage osv., men for at være ærlig så havde jeg ikke kamera og mine drenge havde lånt min telefon, så de kunne sidde stille 😉



Min Lille søn havde det også rigtig varmt, men hyggede sig rigtig meget med at gå rundt og samtidig spise en af de lækre boller.


Imorgen er det min datters 4 års fødselsdag og vi har stået i køkkenet, hele aftenen. Travlt med bagning, pynt og børne poser.
Hun skal jo have en Barbie.
Suk, min lille pige <3



Glædelig Pinse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens look