Svar Indlæg – fashionmom blog
Apporo Grunge...

Svar Indlæg

1. Spørgsmål
Hej Cecilie. Sej blog du har! Bliver du aldrig træt af din “situation”? Du har selvfølgelig selv valgt at få børn, men ikke tvillinger x 2.

For det første, mange tak! 🙂 Det er dejligt at høre du kan lide bloggen!
Jeg bliver faktisk ikke træt af min situation… 
Jeg er rigtig glad for min situation og hver dag glæder jeg mig over alle mine dejlige børn.
Når så det er sagt, så synes jeg ofte at det er rigtig hårdt og udfordrende af håndtere alle de mange  vanskelige situationer jeg kommer til at stå i med 5 børn og 2xtvillinger.
Min mand og jeg ville jo rigtig gerne have flere børn efter vores første hold tvillinger.
Også selvom det virkelig var hårdt arbejde at få for tidligt fødte tvillinger, men det bragte os endnu tættere sammen og overbevidste os om at vi bare kan klare rigtig meget sammen.
Så fik vi jo vores til tiden fødte pige og hun var bare rigtig let, sov godt og faldt bare lige ind i familien og rutinerne.
Så vi besluttede os at prøve på at få et barn nr. 4.
Det blev så til nr. 4 og 5 🙂
Med andet hold tvillinger følte jeg/vi os meget selvsikre og glædede os til at prøve alle vores erfaringer med tvillinger af.
Vi var dog meget bekymret over alle de forskellige praktiske ting, der følger med tvillinger og 5 børn.
De to sidste er født 2 uger før termin og har generelt været rimelig lette, hvilket gjorde at jeg kunne tage mig af dem alene om natten, så min mand var udhvilet om morgenen.

Jeg tror ikke jeg får noget ud af at være træt af min situation… Jeg prøver virkelig at se alt fra den positive side og når jeg ikke kan, har jeg en mand der støtter mig, trøster mig og viser mig vejen.
Håber du kan bruge svaret.

2. Spørgsmål
Hvordan holder du orden i alle dine tøj smykke ting? Måske har du et smart system – som også gør a du får brugt de ting der tit ender bag i skabet selvom man egentlig godt kan li dem men de er måske lidt svære a få matchet eller brugt…. 

Åh ja, tøj og orden er bare ikke to ting er spiller sammen hjemme hos mig… Kun i en måned efter jeg har ryddet op i skabet. Der har jeg ikke rigtig noget svar. Jeg gør dog det at jeg, når jeg bliver inspireret af et out fit, som jeg gerne vil have, tænker over hvordan jeg kan finde det i mit eget skab. På den måde kommer jeg i tanke på nogle af de stykker tøj som måske har været gemt bagerst i skabet.
Med smykker er det lettere…
Jeg har alle mine smykker så jeg kan se dem, mine lange øreringe hænger på en ståltråd over spejlet, mine halskæder hænger på forskellige knager, resten ligger på et fad i forskellige skåle, armbåndene hænger på sådan et smykke stativ fra Matas.
På den måde har jeg et fint overblik og jeg får virkelig bruget de fleste af mine smykker, selvom der nogle gange kan gå år imellem pga moden.
Måske kan det inspirerer?

3. Spørgsmål

Hvordan reggerede du da du fik af vide du skulle have tvillinger igen?

Det er måske lidt sært, men jeg havde det virkelig på fornemelsen…
Helt fra jeg tissede på pinden og så hvor hurtigt den blev lyserød og tænkte “tvilliner igen!?”, til selve dagen hvor jeg skulle scannes. 
Jeg advarede min mand mange gange og
da vi endelig sad i venteværelset, sagde jeg til min mand:
“Du må virkelig ikke blive alt for overrasket hvis der er to!”
Da de så scannede, tror jeg næsten jordemoderen blev mere overrasket end os, vi kiggede bare på hinanden og sagde “Du sagde det jo” og så grinede vi hele vejen hjem.
Vi synes bare det var så skørt og det satte jo selvfølgelig en masse nye tanker igang.
4.Spørgsmål
Er vild med din blog! Hvad laver din mand? Har i bil eller hvordan kommer i rundt?

Mange Tak! 🙂
Min mand er elektroingenør og arbejder med hospitals logistik.
Vi har ikke bil, men ville rigtig gerne have råd, men det må vente 🙂
Vi bor meget tæt på børnehave, skole og arbejde, så vi går for det meste, cykler ellers bruger vi bare offenlig transport.
5. Spørgsmål

Jeg kunne godt tænke mig, at høre hvordan en almindelig dag ser ud for Jer. Sådan hvad du laver med de små, lege, mad osv. 🙂

Puha, ja, hvorfor ikke!? 🙂
Børnene vågner ca. 6.30, hvor min mand står op med dem alle 5, jeg får lov at sove videre en time, til han og drengene skal afsted på arbejde og i skole.
Så er jeg hjemme med de 3 små og vi tager det stille og roligt, indtil vi tager afsted i børnehave med min 4-årige pige, om onsdagen bliver hun hjemme.
Når vi går hjem, bruger de to små lidt tid på selv at gå… det tager tid, så vi er ofte ikke hjemme før 10.15-10.45.
Så er det allerede frokost tid for dem og bagefter leger vi lidt og læser bøger for at falde til ro, før de puttes ca 11.30. Min datter puttes ca. 11.25 og min søn ca. 11.40, det virker som om at det er det de fungere bedst med lige for tiden 🙂
Alt efter hvor længe de sover, laver jeg blog,spiser, rydder op og gør rent, hvis der har været en dårlig nat, tager jeg en lur på sofaen og lader alt rode.
Når de små så vågner har vi lidt tid til at gå i haven og det er også tit der de spiser deres eftermiddagsmad. Ca. kl 15 tager vi hen og henter de 3 store, som så kommer hjem og får noget eftermiddagsmad og leger til min mand kommer hjem ca. kl 16.20.
Efter lidt tid hjemme tager min mand de to små med ud på en tur, køber måske ind ellers bare lufter hovedet efter en hel dag på kontoret.
Jeg tager ofte lige en kop kaffe for mig selv, mens de store leger og inden vi skal til at lave aftensmad.
Der er tit en eller flere af de 3 store der hjælper til.
Vi spiser mellem 17.30 og 18, så vi har tid til at gøre de to yngste klar til at sove kl. 19.
De store rydder op på værelser og i stuen sammen med mig, mens min mand gør køkkenet rent.
Der efter skal de 3 store gøres klar, de skal selv lægge tøj til vask og de skal have børstet tænder. Oftes har vi lidt tid til at se noget fjersyn eller netflix sammen, inden de skal sove ca. 19.30.
Så smører jeg mad pakker, mens min mand putter de 3 store…
Ca. kl 20 er der helt ro og her efter skal der bare hygges og puttes!
Min mand spiller ishokey et par gange om ugen og jeg har nogle gange en aften aftale med veninder.
Men ellers er det her min mand og jeg har tid til at være sammen og nyde hinandens selskab, ikke bare som arbejdsmakkere, men også som par.
Jeg har børnene om natten…
Værså god, hverdag på højt plan 😉

 6. Spørgsmål

Hvad spiser du? Gør du noget for at holde dig så slank efter så mange fødsler?
Har du forslag til sunde, men lette opskrifter der kan mætte mange? Hilsen fra en mor emd mange børn 🙂
Hmm, ja, jeg spiser sundt, sådan generelt…
Prøver, ihvertfald, nogle gange er det svært ikke altid bare at lave pasta med kødsovs og lasange, det er virkelig deres ynglingsretter.
Jeg prøver dog at bruge så lidt fedt som muligt i madlavning og i hverdagene spiser vi ikke slik, chips osv.
Jeg prøver at leve et aktivt liv og jeg går jo til de fleste ting.
Jeg har jo også “kun” været gravid 3 gange og har to af gangene ammet tvillinger… Det er en ret effektiv slankekur 🙂
Krævende, men effektiv! 🙂
Nogle gange orker jeg slet ikke at lave aftensmad og der kan man jo vælge sund fast food, som sushi eller fiskepinde i ovnen, med fx. broccoli.
Det er mine vilde med…
Se evt et af mine mad indlæg HER.

Håber alle i kunne bruge mine svar.:-)





6 kommentarer

  • Tak for svaret!!! Altså er lidt misundelig på din situation, det lyder skønt at kunne passe sine børn hjemme lidt ekstra selv. 🙂 Tror desværre ikke vores økonomi ville kunne bære det. 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selv tak! Det er virkelig skønt at kunne passe dem selv, jeg er virkelig glad for det. Vi har ikke en særlig “stor” økonomi, men vi laver ret sparsommeligt… Det er vores prioritering :-)Hvis du er nysgerrig på hjemmelivet, så se evt. hjemmesiden http://hjemmeunger.dk/, den giver god inspiration og vejledning 🙂 Mvh Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ibsen

    Har lige fundet din blog, den vil jeg helt sikkert følge/læse fremover 🙂 Har du en uddannelse ? Hvis ja, hvad er du så uddannet som, og har du nået at arbejde med det inden du bev mor på fuldtid ? Mange hilsner fra Iben (Mor til en dreng på 8,5 år)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej Iben. Dejligt du vil følge bloggen, du skal være så velkommen 🙂 Jeg har ikke nogen videregående uddannelse. Efter Hf, arbejdede jeg som pædagog medhjælper.Jeg var 22 år da jeg blev gravid første gang og siden da er det blevet til lidt arbejde, nogen hf enkeltfag og et kursus indimellem graviditeter og barsler. Jeg startede på socialrådgiver studiet, men droppede ud da jeg kunne mærke hvor vigtigt det var for os at have de to yngste hjemme og havde god tid til de ældre børn. Det er jo nu børnene har brug for mig og en uddannelse kan jeg jo altid tage… Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ann

    Hej Cecilie, seriøst YOU ROCK! Fed blog og god dagMvh Ann

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ann, wow tusind tak! Hvor er det sødt sagt 🙂 Dejlig blog du har!Mvh Cecilie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Apporo Grunge...