-Sådan bor jeg… – fashionmom blog
Det kreative barn! (om at se det besværlige positivt)

-Sådan bor jeg…

Det perfekte Hjem… (hahaha, som om!)
Jeg elsker at få ideer fra bloligblogs, instagram osv.
Jeg finder inspiration til stue og børneværelser og jeg kan mærke hvordan kreativiteten vokser, når jeg bliver inspireret af andres ideer.
Jeg har dog efterhånden opgivet (læs: aldrig haft), at få et blankpoleret hjem, med dyre designer møbler og perfekt opsat tapet.
Jeg har indset det… Jeg gider jo ikke bruge så mange penge på det.
Så hvis vi mangler noget, finder jeg det billigt i genbrug, storskrald eller IKEA.
Jeg elsker, hvis jeg har tid til at reparerer og male de ting jeg finder, så jeg kan fylde mit hjem med finurlige unika møbler.
Jeg elsker når alt står på plads, når der er lige er støvsuget, ryddet op og der er rene, lyse flader.Men det sker bare ikke (ikke så tit)… Ikke lige nu.
Vi lever i vores hjem, hele dagen.
Vi er ikke væk fra 7.30-16.
Vores møbler bliver brugt, tallerkener vasket op flere gange dagligt.
Legetøjet bliver aet, kastet, kysset, tegnet på, kørt med. Der bliver tegnet på væggene. Sofaen hoppes der i, og gulvet bliver fyldt med rod, støv og papirrester efter en formiddag.
Jeg havde en drøm om et andet hjem, men jeg ser nu, at det her, er hjemmet jeg vil have, fuld af liv og ting der bliver brugt og ikke bare står til pynt.
Så farvel til Royal Copenhagen, Kähler, træaber og dyrt nordisk design… Jeg er ikke som alle andre, så hvorfor skulle mit hjem se ud som alle andres. 😉Sådan bor vi:

I to lejligheder, vi har slået sammen. Vi har køkken, stue, soveværelse og to børneværelser. Skab og borde fra storskrald, sofa fra Bilka, tæpper fra IKEA, stole og opbevaring fra genbrug. Hjemmebyggede børnesenge (tak, Far), et køkken der er lavet om til børneværelse, en voksenindgang og en børneindgang.

HA’ en god Mandag!

 

 

 

6 kommentarer

  • Anonymous

    Når man åbner boligblade, ligner alle hjemmene hinanden, det er da superkedeligt. Og hvem kan bo så ryddeligt og rent med børn. Der er jo aldrig “grimt” legetøj med på billederne (og det meste legetøj er jo lidt grimt)?? Dejligt med lidt realisme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anonymous

    Jeg synes I bor smadder hyggeligt! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Hej AnonymTusind tak!-Jeg er selv rigtig glad for vores hjem også selvom det ikke ligner et ‘Instagram-hjem’ ;-)Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anna

    Synes det ef fedt og unikt på en personlin, usnobbet måde.
    Har selv tre mindre børn, det klipper, leger roder og reagerer.
    Personligt synes jeg, at “Bo Bedre” hjem er kedelige

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Anna,
      Mange tak. Jeg kan godt lide, at mit hjem ikke ligner Bo Bedre. Jeg synes det skønt, at børnene kan lege og gøre ved uden, at være angst om de nu knuser min jubilæums käler-vase ….For sådan en ejer jeg ikke 😉

      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det kreative barn! (om at se det besværlige positivt)