Hurraaa, 5 År! – fashionmom blog
Nye sandaler til mor!

Hurraaa, 5 År!

Årh, min lille skat har haft fødselsdag!

Min 5-årige Mus, havde ønsket Macarons, som kage, så der var ingen lagkage eller kagekone. Det passede mig fint, smukt og sjovt at lave. Jeg brugte bare Amos blandning og det var virkelig enkelt. Udover det, var der frugt og hjemmebagte boller.

Jeg kan godt synes, at det er lidt stressende, at holde børnefødselsdage, så der er nogle ting vi har valgt fra, for at gøre det lettere. Vi sætter fx. ikke det fine porcelæn frem, men bruger engangs-servise og vi hælder heller ikke kakao i kander. Så kan man også se, at vi drikker Budget. kakao og ikke Mathilde… Føtex’s Budget. kakao smager simpelthen bedre.

IMG_9744_Fotor IMG_9782_Fotor_Fotor_Collage IMG_9772_Fotor IMG_9743_Fotor_Fotor_Collage

Selvom vi har 5 børn, er der jo ‘kun’ 3 fødselsdato’er at huske på. Der skal jo være fordele ved, at have tvillinger 😉

Min mellemste datter er jo så den eneste, af børnene der ikke deler sin fødselsdag med nogen og det kan jo både være godt og skidt. Masser af fokus kun på hende, men heller ikke en på præcis samme alder, at dele det med. Det er jo ikke normalt et problem, men hjemme hos os bliver det noglegange tydeligt at hun ikke har en tvilling…

Heldigvis havde hun en skøn dag, med kage og skønne gaver, som hun stadig glæder sig over.

Glædelig Pinse!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye sandaler til mor!