Arbejde og Selvværd -Kinder Milk Slice – fashionmom blog
TvillingeMor, Svaghed og Styrke

Arbejde og Selvværd -Kinder Milk Slice

*Sponsoreret indlæg*

Jeg synes det er super vigtigt, at børnene er med til det praktiske arbejde i hjemme. De fleste gange ville det være meget lettere og hurtigere for mig eller min mand, at gøre det selv. Og nogle gange orker vi ikke, at includere dem i madlavningen, opvasken, oprydningen osv. Men vi ved, at vi bider os selv bagi, hvis vi ikke får dem med i arbejdet. Opgaver og pligter i en familie, skaber et højt selvværd, fordi man er del af gruppen og man lærer og begynder, at tro på, at man kan. At man er en uundværlig del af familien, der kan hjælpes og bruges, ikke bare et unødvendigt barn, der skal opvartdes og irettesættes.

Og udover det, så er det jo en kæmpe fordel når ungerne kan deres opgaver, så de kan lave mad, rydde op, dække bord eller tage opvasken.

Nu er der kommet en super fin Facebook app, i samarbejde med Kinder Mælkesnitte, så du kan komme godt i gang med, at  få ungerne igang.

SE HER

image31

Det forgår i bare 3 step.

Du skal bare vælge nogle opgaver til dit barn/børn, tjekke dem af når de er gjort og på den måde optjener børnene point til en præmie. Også her er der forslag, så barnet kan være med til, at vælge.

Jeg har dog valgt præmien for mine børn… De må vælge deres livret til aftensmad. Nogle gange får de også lidt lækkerten om aftenen, som en småkage, grovkiks eller måske en mælkesnitte.

56000

Prøv app’en HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TvillingeMor, Svaghed og Styrke