Hvad læser jeg? – fashionmom blog
Fashionmom på Instagram

Hvad læser jeg?

Bogormen har bidt sig fast  og jeg er begyndt, at læse bøger igen. Da børnene var helt små havde jeg en lang pause. Jeg faldt simpelthen i søvn efter en side eller to og så var det umuligt, at holde styr på handlingen. Det sidste stykke tid har jeg været igennem et par bøger. Se hvilke her.

(Tryk på titlen for, at komme til siden hvor du kan købe den.)

‘Fatimas hånd’ af Ildefonso Falcones

Denne bog er spændende, men dyster. Til tider kedelig, men til, at komme igennem. Jeg synes også jeg lærte en masse historie og religion i historien.

ItemImage

‘Flugten fra camp 14’ af Blaine Harden

Jeg læste den faktisk ikke selv, men fik den genfortalt, om aftenen, kapitel for kapitel af min mand. Jeg var ikke sikker på, at jeg kunne klare, de brutale erindringer. Men den lød meget spændende og nervepirrende.

ItemImage (1)

‘Den himmelske’ mand af Hattaway og Broder Yun

Virkelig spændende og smuk autentisk fortælling om en kristen mand i Kina. Den var let læselig, så det var ikke svært, at læse den, trods legende børn i haven.

ItemImage (2)

‘Jordens børn: Hulebjørnenes klan’,

‘Hestenes dal’ af Jean M. Auel

Dejlig, spændende let læselig fortælling og stenalder befolkningen. Læste den 1. bog på ca. 550 sider på en uge, fordi jeg ikke kunne lægge den fra mig. (Ja, mit hjem led lidt under det).

ItemImage (3)

‘Søskende’ af Margrethe Brun Hansen

En slags fag bog om hvordan forældre kan hjælpe deres børn til, at blive gode søskende for hinanden. Jeg læser den ikke kronologisk, men finder den frem engang imellem og læser et afsnit der lige passer til nogle oplevelser eller problemer vi har haft.

ItemImage (4)

Lige nu er jeg i gang med Jordens børn bog 2, der er 6. Men jeg elsker, at vide, at der er en god bog der ligger og venter. Så læg endelig kommentar, med en bog titel og en evt. anmeldelse. Jeg kan altid bruge lidt inspiration 🙂 For hvad læser du?

2 kommentarer

  • Helene

    Fedt du er kommet igang med st læse, det er jo skønt

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Helene,

      ja, det er super fedt. Det føles meget luksus agtigt, at kunne forsvinde ind i en anden verden, en gang imellem 😉
      Kh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionmom på Instagram