Jeg er Smuk og Pisse-Lækker – fashionmom blog
Fra start til Nu..

Jeg er Smuk og Pisse-Lækker

Ja, det er rigtigt! Det siger min mand selv og han er det menneske jeg stoler mest på. 😉

Min mand siger det tit til mig og jeg griner ad ham, hvordan kan blive ved med, at synes jeg smuk og lækker!? Vi har været sammen i 12 år og han er aldrig holdt op med, at sige det. -Selv under hval-perioderne i mine graviditeter.

img_1299_fotor.jpg2

Og jeg ved bare jeg ikke altid er så smuk, som han siger. Men når jeg selv ser på min mand og mine 5 dejlige børn, ser jeg jo den ægte skønhed, der ikke altid har noget med udseendet, at gøre. Den skønhed der kommer frem når to der elsker hinanden, ser på hinanden. Om det så er mand og kone eller mor og barn. Jeg ville aldrig have og har ikke problemer med, at fortælle mine børn de er smukke og dejlige. For ligesom min mand ser mig med kærlighedens øjne, ser jeg dem og ham. Så når han fortæller mig, at jeg er smuk, så tror jeg på ham! -For jeg ved han ser mig på samme måde som jeg ser ham, gennem kærlighed og så er man smuk.

Og hold nu kæft, jeg elsker, at have en familie. En familie hvor man fokusere på det positive og prøver, at gøre hinanden glade, selvom det kan virke påtaget eller som en pligt. For det er ikke altid man rigtig orker eller man er for irriteret til, at komplimenterer eller opmuntre dem der er nærmest. Nogle gange skal man tage sig sammen og kalde sin kone smuk, selvom hun ligger og flyder på sofaen, med tvillinger i maven og roddet hår. Eller fortælle sine unger, at også denne 117. perleplade er flot. For selv de ting der bliver sagt af pligt, er opmuntrende, når de bliver sagt i kærlighed.

Så det er så vigtigt for mig, at sige til mine børn, særlig efter en konflikt: ‘Du er et dejligt barn og jeg elsker dig.’

Og ligeså vigtigt, at sige til min mand, hver aften, inden vi falder i søvn, i bedste Jonathan Spang og Far uden Filter-stil: ‘Jeg Fuck*ng elsker dig’.

IMG_6767[1]

2 kommentarer

  • Det bliver godt selv at få en familie en dag 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Jacob,
      Ja, der er virkelig noget, at glæde sig til! -Men mon ikke også single-livet, har noget godt, at byde på? 😉
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra start til Nu..