TapLets og Tumlinger – fashionmom blog
Smoofie-Time

TapLets og Tumlinger

Hjemme hos os, er der indtruffet en ny tid. Fra at være noget de to yngste suttede på og kastede med, så er Ipad og Smartphone nu blevet det vildeste hit.

Lige for tiden hører jeg virkelig ofte ‘Moar, spille Ipatte’, sagt med klagende, indsmigerende stemme. For mine yngste tvillinger, en dreng og pige er 2½ år, der er nogle app’s der er klare favoritter.

1. Pulsespilseventyret

Super god app, med forskellige sværhedsgrader, af puslespil. Der er dyrelyde og triumfmusik, når tumlingen har gennemført puslespillet og det er en succes 🙂

brnespilpuslespilseventyretetsjovtpuslespiltilbrnspilfratailmind_4f3228aa15f31_full

2. Wombi

Her har de mange forskellige apps, som jeg synes er af god kvalitet. Man kan øve ord og memory i forskellige sværhedsgrader.

PeekabooScreenshot

3. Baby Ballons 

For de helt små. Man skal bare poppe ballonerne og en gang imellem hopper der et lille dyr ud, der siger en lyd.

Screenshot.34984.1000000

 4. Netflix

Hvis man går ind på ‘Kids’, kan de bare vælge og vrage (næsten), hvad de vil se. Hos os er Bumle ‘Tall tales’, stadig et hit, sammen med ‘Plonsters’ og ‘Poyoco’.

VdpuuFke

5. Animal sounds

Sjovt for dem, at trykke på dyret og høre lyden og se billeder. Det fås på engelsk, så hjemme hos os, hedder ‘abe’ også Monky og gris, Pig.

mzl.djvavegj.175x175-75

To tumlinger på et tæppe, med taplet. -Go weekend!

IMG_6937_Fotor

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smoofie-Time