Dage herhjemme – fashionmom blog
Spørge Runde!

Dage herhjemme

Selvom mine to yngste nu er 3 år og min datter skal i skole efter sommerferien, så er jeg stadig hjemmemor og vi har mange dage sammen herhjemme.

Den sidste måned i vinteren har været hård, vi har været syge og jeg har svært ved, at stresse ned efter alle de søvnafbrudte nætter. Men nu er det forår og vi har hungret efter solen og varmen. Bare det at kunne komme ud at gå en tur i formiddagstimerne, har føltes som luksus, for det er jo ikke muligt, når en eller flere børnene er syge.

Men altså nu har der været et par gode dage, efter Mumsen har fået penicillin. Udover det så har vi jo lige holdt fødselsdag for de to små, hvilket betyder, at der er masser af nyt legetøj der skal afprøves 🙂

IMG_8363[1] IMG_8368[1] IMG_8372[1] IMG_8370[1]

Da vi var ude at lege, fandt vi en død sommerfugl. Meget trist, men også en lille reminder om at vi går mod varmere tider og så var den faktisk rigtig, rigtig blød. At snart så flakser sommerfuglene rundt og det hele springer ud.

Forårs hilsner herfra 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørge Runde!