Madpakke-Ideer – fashionmom blog
Nyt Plakatmærke

Madpakke-Ideer

Man kan ikke komme uden om de madpakker… Om det så er til skole, institution eller legestuen.

Mine børn er ikke fan af rugbrød på madpakker, så selvom de spiser det herhjemme, så kommer det bitre brød ofte med hjem igen, så ligger der og lugter, når jeg åbner madpakken. Og jeg forstå dem så godt, jeg gider heller rugbrød på madpakke. Lige så lækkert det kan være derhjemme til en god frokost, lige så ulækkert kan det være på madpakken.

Derfor er jeg på evig jagt efter gode, sunde og lækre alternativer. Grove boller, sunde snacks. Og med sunde mener jeg ikke fedtfri. Jeg sender gerne en mini-salami med højt fedtindhold med. Fedt mætter og holder følelsen af mæthed længere. Så kan de koncentrere sig om skolen eller legen istedet for en rumlende mave.

IMG_8610[1]

Jeg synes jo, at æg er en supersmart madpakke snack, men børnene synes det er for voldsomt. Det bliver for meget med det store æg. En dag så jeg, at der var vagtelæg på tilbud i Føtex. Det blev en stor succes. De får måske 2 små pillede æg med, pakket ind i madpapir. Vi kalder dem ‘Mini-æg’ og de er ikke kommet med hjem endnu.

Jeg kigger også altid efter om der er nogle spændende grissini, når jeg handler ind. Nogle gange har de nogle grissini i Aldi, der passer lige til madpakken, noglegange har de også nogle i Lidl.

Som ekstra snack, bruger jeg ofte nødder. Jeg fx. en lille dåse med forskellige nødder, som mandler, jordnødder og pistacenødder.

Ud over de sjove snacks, har de stort set altid, et halvt stykke rugbrød med, frugt (som vindruer, æble) og grønt (som peberfrugt, gulerod, agurk osv.)

Har i nogle gode ideer og tips?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt Plakatmærke