Sommer – Dag 7 – fashionmom blog
Sommer - Dag 6

Sommer – Dag 7

Kære Sommerdagbog

Jeg kunne bare mærke det, fra starten… Jeg er træt, igen. For sent i seng, for mange gange og før sov jeg uroligt pga. varmen, i nat var det pga. blæsten, den fik det hele til, at klapre og det varede selvfølgelig, længe før jeg fik taget mig sammen til, at rejse mig og fik lukket vinduer og døre.

Børnene ville gerne i Storcenter Nords legeland, men der skal vi have 2 busser, så i stedet overtalte jeg dem til, at tage i IKEA. Der er et legeland for de store og de små plejer, at synes det er sjovt, at gå med mig og prøve alle møblerne. Fordelen ved IKEA er, at det kun tager 3 min. i bus og den kører næsten fra dør til dør.

IMG_9059[1]

Men altså træt… Jeg holdt fanen højt på hele turen, en det er som om, jeg bare falder sammen, når vi kommer hjem, så er luften bare gået af min ballon. Sker det kun for mig? Og det er den jo nok også lidt for børnenes vedkommende. Der synes jeg det er svært, at holde overskuddet, være tålmodig og ikke bare lukke af.

Jeg kommer til at vrisse af børnene og det giver jo ikke nogen god stemning. Jeg kan godt synes det er svært, at det altid er mig der skal stå for den gode stemning. Heldigvis, skulle de små hvile og de store har selv lært, at lave toast i toasteren. Så jeg fik lige samlet mig lidt og prøvede, at holde mig ovenvande til manden kom hjem lidt over 16.

IMG_9046[1]

Jeg orkede ikke, at lave aftensmad, derfor endte det med fryseminipizza, foran fjersynet, for børnenes vedkommende. Min mand og jeg tog en lækker tomat, løg, mozerella, iceberg salat og spiser en pizza når børnene sove, juhu 🙂 -Jeg elsker en spontan ‘mandags-date’ i hjemmet!

Husk du kan følge med på Intsagram HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer - Dag 6