Edderkopper… For børnenes skyld – fashionmom blog
Familieforøgelse!

Edderkopper… For børnenes skyld

Vi har gjort haven vinterklar. Vi havde en dejlig formiddag i haven, hjemmemor og hjemmeunger. Mumsen og Minimusen legede lidt i sandkassen og i legehuset, indtil jeg skulle feje de blade sammen som havde samlet sig bag ved barnevognen. Jeg havde frygtet det, for visne blade i et hjørne er jo hjemsted for alle former for kryb… Især edderkopper!

Og det var der! Jeg skulle lige til at løbe væk i angst, men jeg gider bare ikke 5 unger der løber skrigende væk når de mangebenede insekter kommer frem af deres skjul. Så jeg tog havehansker på og kaldte på de to uskyldige unger. Der var nemlig en stor edderkop, en af de rigtig store med lidt hår og brune og sorte ben. Den kom ned i glasset uden jeg fik myrekryb og børnene syntes det var alletiders. Faktisk syntes de at det var så alletiders, at vi skulle fange flere. Og det var slet ikke umuligt.

IMG_9403[1]

Vi fik samlet tre edderkopper, en død bænkebider, 5-10 snegle og 2 stankelben (majre). De lever (?) nu i et stort marmeladeglas med ‘låg’ på. Jeg ved ikke helt hvor længe de skal blive deri og endnu værre, jeg ved ikke hvor jeg skal gøre af dem når de skal ud igen (hvis de lever).

IMG_9404[1] IMG_9402[1]

Men om ikke andet, så føler jeg at disse kryb ikke må lade livet uden formål, jeg tror mine to små tvillinger, har et mere kærligt billede på kryb end jeg har 😉

Ønsker alle en dejlig torsdag!

Kærligst Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familieforøgelse!