En funky eller konet dynejakke og min Esprit Favorit – fashionmom blog
Hverdag: Putte-tid...

En funky eller konet dynejakke og min Esprit Favorit

-ByMille-
  
Jeg har det lidt anstrengt med dyne eller dunjakken. I år skal det helst være trucker-Lystrup versionen (firkantet kort form, der får dig til at se buff ud), og det gør bare intet godt for min krop! 
I flere år har jeg syntes Esprit var et lidt konet og ligegyldig mærke, men sidste år fik de et comeback i min verden. For mig er Esprit lig med kvalitet som i “aldrig-kan-det-slides-op”, og da det samtidigt ikke er det dyrteste mærke (heller ikke billigst), er det tit der, jeg finder mine basis ting. Jeg gør mig næsten altid nogle gode fund på udsalg sommer og vinter. 
Sidste vinter købte jeg en dynejakke, som jeg glæder mig til at tage i brug, når vinteren for alvor kommer. Det er det bedste køb jeg længe har gjort mig, og jeg kan på alle måder forsvare mit køb:

1: Den er kæmpe, gigantisk og varm, men med et flatterende design for kroppen.

2: Den er mom-proved, da du kan lege ca 3 timer i kulden med din søn uden at fryse ihjel.

3: Den er fashion-proved, da du kan ånde i den og varmen ikke stiger dig til hovedet, når du vintershopper i overophedet storcentre.

Jeg synes virkelig de har oppet sig i design og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Tjek Esprits jakker ud her

Jeg er helt vild med den røde uldjakke, men tror ikke farven går så godt til mit hår. Synes designet er så enkelt men alligevel cool. Den minder lidt om Cecilies fra dette indlæg: her
Hvad med jer? har i vinterjakken/frakken i hus og hvad er jeres krav og eventuelle kompromiser?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag: Putte-tid...