Hjemmelavet omvendt Magnum – fashionmom blog
Skyer over Stranden

Hjemmelavet omvendt Magnum

-ByMille-

Min søn og jeg lavede is i går med to slags smag, og de var et hit!

Det er flødeis og derfor meget mættende. De smager som en dejlig cremet Magnum.

Billede 02-07-14 kl. 12.15

Det er noget mere overskueligt at putte chokolade i isen, end at smelte og overtrække den. Min søn knækkede pålægschokolade i, og jeg puttede lakrids i min.

Grundopskrift til 6 stk.

2 æggeblommer

2 dl fløde

1 spsk. Sukrin

 (ingen sukrin hvis du bruger ren sød lakrids)

Pisk æggeblommer i en skål og pisk fløden i en anden.

Vend æggeblommer i fløden.

Vend chokolade eller andet i.

Hvis du bruger lakrids eller andet naturligt sødt, er du helt fri for at tilsætte sukker.

Put dem i forme og så fryseren.

Isformene er fra Tiger

Billede 28-03-14 kl. 19.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skyer over Stranden