Om at være en stor familie – fashionmom blog
Tvillinger

Om at være en stor familie

Den positive side…

Jeg har 5 børn; Ja, 5!

<3

Jeg havde egentlig ikke forstillet mig, at jeg skulle have 5 børn, måske 3-4, men heldigvis ville min krop, det anderledes. Min mand og jeg har dog altid været ‘bange’ for kun, at få ét barn, så da vi fik af vide at vi ventede tvillinger, følte vi os utroligt heldige, at vores barn var sikret en søskende.

Nu har vi 5 børn og der er legekammerater til alle. Jeg elsker, at vi har liv i huset og tænker nogle gange over stilhedens voldsomhed, når børnene ikke er hjemme. Hvis vi får besøg af børnefamilier, kan vi næsten altid diske op med en legekammerat i passende alder eller køn og børnene kan forsvinde ind på værelserne med deres nye ven. Så er der også lidt tid til de voksne.

IMG_5359

Med børn på 3 alderstrin, er der også rig mulighed for, at de ældre lærer de yngre, så de derigennem kan styrke deres relation. Stolheden hos både den store og den lille, når en forhindring er blevet klaret eller et trick lært, er helt uvurderlig.

Jeg elsker, at vi fylder huset ud og at der ikke er plads til bare vægge. Med så mange børn, bliver væggene lynhurtigt fyldt med kærlighed.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvillinger