Drenge og Piger – fashionmom blog
Arbejde og Selvværd -Kinder Milk Slice

Drenge og Piger

Indtil nu har børnenes 2 værelser været opdelt sådan:

De store og de små.

Det har gået godt og passet fint med sengetider, uro om natten og hvem der vågner tidligst om morgenen.

Men nu var det tid til forandring… Min datter på 5 år, har længe haft et ønske om et pige-værelse og mine drenge på 7½ år, ønsket om, at deres lillebror skulle sove på værelse med dem.

DrengeGruppen

DrengeGruppen

Så en torsdag eftermiddag, fandt jeg energien og begyndte, at sætte flytningen i gang. Problemet er, at Mumsens tremmeseng ikke passer ind under de store drenges senge. Men efter lidt rykken rundt, endte vi med, at lave hans seng af 3 madrasser oven på hinanden og en af tremmesengssiderne bundet fast til en stolpe, så han ikke triller ud. Det er et midlertidigt påfund. Men at flytte rundt, er et kæmpe puslespil og vi har ikke helt alle brikkerne endnu. Jeg vil gerne have en loftsseng eller køjeseng til pigerne, men jeg synes ikke Mini-musen er klar til at sove i en seng under loftet. Så derfor kan Mumsen ikke overtage Musens seng, der var under de store drenges seng før, men nu står ved siden af, Minimusens tremmeseng inde på pigeværelset.

Puuuha! 🙂

Heldigvis har jeg det fint med, at leve med midlertidige løsninger, bare man kommer frem til løsningen og praktisere den, hen ad vejen.

De søde piger

De søde piger

Men altså, grunden til jeg synes det var vigtigt, at efterkomme særlig min datters ønske, er at hun er ‘fanget’ mellem tvillinger. Hun er den eneste herhjemme der ikke har en på samme alder. Derfor skal hun ofte kæmpe lidt mere for, at få gang i en leg, hvis hun vælger ikke, at lege alene. Ved at give pigerne et værelse, hvor de kan være fælles om det, at være piger, håber jeg hun kommer til, at føle sig mere som en del af gruppen. Indtilvidere har det virket efter hensigten og alle børnene glæder (!) sig til, at komme i seng. Særlig min yngste søn, der nu sover sammen, med de ‘store drenge’, løber glad ind på sine madrasser og siger ‘Sove hér!’.

4 kommentarer

  • Sikke en god løsning for alle og særligt jeres store pige. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Sandra, Jeg håber virkelig det går som jeg håber. Indtilvidere har det ihvertfald virket <3
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor dejligt for dem 🙂 Jeg har set et godt trick et sted med at ligge en af de der lange skumdimser man bruger i svømmehallen under lagnet ude i siderne af sengen. På den måde kan børnene ikke trille ud mens de sover og du kan droppe træmmerne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Louise,
      Ej, hvor er det en god idé! Jeg ikke lige om jeg får købt, sådan en svømmehalsdims, men jeg må da kunne finde på noget tilsvarende selv 😉
      Tak for tricket!
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arbejde og Selvværd -Kinder Milk Slice