På Date med en Gift mand – fashionmom blog
Mad, Mad, Mad og Økonomi

På Date med en Gift mand

Vi dater hinanden, faktisk ret ofte også selvom vi er gift og har været gift i 9½ år… Som regel er det derhjemme, med en dejlig fredagsmiddag, efter børnene er blevet puttet. Men i Fredags var vi på en rigtig dinner/movie-date.

img_7566[1]

Dejligt, med en mulighed for, at dulle sig ekstra op!

img_7567[1]

Kjolen er fra SamsøeSamsøe og fundet i en genner til 20 kr.

Jeg synes det er skønt, at tage os tid til hinanden ved, at have tid alene med hinanden. Det er jo selvfølgelig lidt svært i løbet af dagen, derfor har vi sørget for denne faste ‘Fredagsdate‘, efter Disney sjov, når børnene sover.

En gang i mellem, er vi heldige, at have en barnepige, som regel min svigermor, som alle børnene er vilde med. Det er aldrig noget problem, at aflevere dem til hende.

Vi var, efter middagen, inde at se ‘The Maze Runner’ og som hver gang i endelig er i biffen (dét er sjælent) så ender vi med, at se en film som har en 2’er og 3’er .

Personligt synes jeg ikke filmen var fantastisk, rimelig let, at gennemskue og ikke så fangende som ‘The Hunger Games’, som den ellers minder rigtig meget om. Til gengæld er jeg vild med, at hænge ud med ham her, min elskede.

img_7570[1]

Dårligt lys kan ødelægge et hver billede, men det ødelagde ikke en dejlig aften.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mad, Mad, Mad og Økonomi