Synes hun det er Sjovt?! – fashionmom blog
Respekt til de Udearbejdende Mødre

Synes hun det er Sjovt?!

Ok, en virkelig skøn bibliotekstur… Vi fik afleveret bøger, spist de medbragte, hjemmelavede (!) boller med smør, leget og kigget efter bøger. Men nogle gange, så kan min datter på 5 år, trykke på de lige præcis de knapper der bare pisser mig af. – Det er som om, hun ved, hun er den den næste kvinde i rækken og bare vil se hvor langt hun kan gå, før jeg flejner. Vi fik taget selfies og hygget, men da vi skulle hjem og jeg bad hende om, at gøre sig klar, valgte hun istedet, at gemme sig. – Jeg ved stadig ikke hvor, for efter, at have kaldt på hende 2 gange, gjorde jeg de to små klar, lånte bøgerne og gik.

IMG_7694_Fotor IMG_7701_Fotor

Ja ok, jeg gik min vej, altså lige udenfor døren i regnvejr og ventede (og håbede) på, at hun ville miste tålmodigheden og selv komme frem. Hvilket hun heldigvis gjorde, men hun havde ikke overtøj på også skulle det jo også lige klares. Jeg ved ikke om der er andre end mødre, der kender til dette? Det virker måske overreageret, men jeg var virkelig sur, nærmest vred på dette tidspunkt. Jeg vil jo have, at hun skal gøre det jeg beder hende om eller bare forsøge, ikke det direkte modsatte!

IMG_7699_Fotor_Fotor_Collage

Men da hun endelig kom ud og jeg havde fået sagt, at det ikke var ok, at gemme sig, når jeg havde bedt hende om, at gøre sig klar og hun havde sagt ‘Undskyld, Mor’, så mit hjerte smeltede, gav jeg hende langt et knus, hun smilede og vi kunne glæde os til busturen og at kigge i bøger når vi kom hjem.

Hun er simpelthen den skøreste, kæreste pige og hun er min datter, hvad andet kan jeg forvente end, at hun vil prøve mig af!?

2 kommentarer

  • sabrina

    Og det vil hun så gøre fra nu af og fremover – og det bliver kun værre og værre. Så væn dig til det….

    Mor til 4 (3 af dem er piger!!!!)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Sabrina,
      Puha, ja det har du nok ret i 😉 Det lyder ihvertfald som om, du har erfaringen.
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Respekt til de Udearbejdende Mødre