Januar Uge 1 – fashionmom blog
Insta-Holidays

Januar Uge 1

Jeg har været helt væk fra bloggen… Juleferien har fyldt det hele og jeg har nydt det!

Nu er Uge 1 igang og det er Fashionmom også 🙂 Efter en ferie der har været fyldt med dårlige/hyggelige vaner, er vi nu klar til, at gå 2015 i møde med gode vaner og nye rutiner. Mine yngste børn fylder snart 3 år og der er ingen babyer i huset mere. Det er lidt trist, men det åbner for helt vildt mange nye muligheder, nye rutiner og mere overskud.

IMG_7967[1]

En god vane: Sund mad, som fx. Granatæble, der spises bedst med hele ansigtet.

Der er mange flere ting, som de to yngste selv kan gøre nu, de skal bare lige lære det. Som at hjælpe med, at tage af bordet efter frokost, smide bleen og tage tøj på selv. Det har været længe undervejs, men jeg har ikke haft overskuddet til, at få sat det rigtig i gang. Så det er mit nytårs forsæt…

At komme i gang med gode rutiner og holde dem… Dvs. komme tidligere i seng, så jeg har energi til, at nyde dem.

Har i nogle nytårs forsæt? Eller nogle gode rutiner, som i gerne vil dele? Jeg er ellers ikke den store ‘forsætter’, men i år passer det perfekt med, at jeg har brug for nogle nye gode vaner og energien der kræver det. Jeg glæder mig til endnu et år, som Mor og Blogger og håber i vil blive ved med, at følge med.

Glædelig 2015

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Insta-Holidays