Tvillinger, Bleer og Økonomi – fashionmom blog
Gemte grønsager

Tvillinger, Bleer og Økonomi

På et tidspunkt havde Aldi tilbud på deres bleer, det sker ellers aldrig, det var et åbningstilbud, men en af mine veninder havde mulighed for, at købe 6 pakker med til os.

Jeg tænkte vi aldrig ville behøve, at købe bleer igen, men jeg havde vist glemt, at vi har tvillinger. De bleer forsvandt overraskende hurtigt og vi har købt ufattelig mange bleer siden da.

Nu har min yngste søn smidt bleen (få tips Her), han bruger kun en om natten, for en sikkerheds skyld. Ikke engang under middagssøvnen bruger han en. Så da jeg i onsdags måtte købe en hel pakke bleer, fordi jeg havde glemt pusletasken (læs historien Her), havde jeg ikke lige tænk på, at den pakke ville komme til, at stå og blomstre meeeget længe.

IMG_7938[1]

Seriøst, vores bankrådgiver må jo gå ind og tjekke en ekstra gang og undre sig over, hvor alle de penge kommer fra! Med bare ét ble-barn, der nogle gange tisser på potte,  køber vi jo næsten aldrig bleer mere! Am I right, Twinsmoms? Bruger man ikke bare uendelig mange bleer til tvillinger og pludselig, når der kun er et ble-barn, holder pakkerne uendeligt længe?

Så udover, at det er sååå meget lettere når ungerne smider bleen, så er det jo også meget billigere. Det nogle gange være en svær overgang fra ble til blefri, men synes i ikke også det er lettere, at tørre en toiletnumse, end en blenumse?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gemte grønsager