New shoes, New dress – fashionmom blog
Madpakke-Ideer

New shoes, New dress

Jeg er altså så håbløst bagefter… Eller også er jeg kommet foran med shopping 😉 Ihvertfald så har jeg både haft muligheden for, at tage ned i byen og kigge lidt og handle på nettet (her)!

Min elskede sorte kilehæle døde sidste vinter og siden her jeg savnet nogle høje, sorte sko der var behagelige, at gå i. Og nu hvor 90’erne er tilbage, fandt jeg disse sorte babies i H&M. Jeg er rigtig glad for min stramme hverdagskjole fra Asos, som fungerer godt med en kortærmet cardigan (fra Føtex) over.

Også er jeg blevet vild med disse solbriller med lænke fra H&M… Jeg har måske tænkt at sådan en lænke om halsen er mormor-style, men helt ærligt, så synes jeg det ser vildt fedt ud, både når de er på og har de hænger om halsen. Og og og så får jeg ikke ondt i hovedet, fordi de strammer, når jeg har dem siddende i panden, for de behøver ikke, at sidde i panden!

IMG_8567[1]

IMG_8630[1]

IMG_8566[1]

IMG_8577[1]

Jeg lige ville tage et par billeder af kjolen, men det fik jeg ikke fred til, da jeg blev overfaldet af disse to lækre hjemmeunger.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Madpakke-Ideer