Sommerdagbog dag 2 – fashionmom blog
Sommer-ferie dag 1

Sommerdagbog dag 2

Kære Sommerdagbog,

I er første dag med alle børnene hjemme hele dagen. Musen har sin fridag for sidste gang, næste gang, skal hun i skole og der er ikke mulighed for, at holde hende hjemme når vi lige har lyst.

Indtilvidere går det ok, der er en lidt anden dynamik, når de alle er hjemme og derfor er der også lidt flere skænderier. Udover det, så sov jeg ikke så godt i nat, så mit overskud er ikke som igår. Men det er svært, at være sur når det er så lækkert vejr og det giver en lyst til at opleve.

IMG_9022[1]

Vi tog mad og vand med ned til engen og efter leg og blomsterpluk + vi var så heldige, at se en storskraldsvogn hente storskarld, spiste vi frokost.

Lige nu leger de i badebassin i haven og skændes kun lidt. De små har næsten droppet middagssøvnen, men de slapper i stedet af med sut og ipad, her midt på dagen.

Iaften er det næsten 10 år siden min mand og jeg blev gift (2. Juli), så der skal vi ud at spise og nyde solen og livet ved åen i Århus.

2 kommentarer

  • Jeg synes altid, der er en lidt anden dynamik i starten af en ferie – og flere skænderier… Som om alle lige skal tunes ind på hinanden igen.
    Jeg håber, du havde en god aften med din mand. Det er virkelig velfortjent med en aften ude i byen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Anne Sofie,
      Jeg er helt enig, det er som om man lige skal spore ind på ferien og acceptere de nye forhold…
      Vi havde en super dejlig aften, jeg føler mig meget heldig 🙂
      Kh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer-ferie dag 1