Efterårsferie -Dag 3 – fashionmom blog
Efterårsferie dag 2

Efterårsferie -Dag 3

Idag var sidste dag alene med børnene. Min mand har ferie fra imorgen 🙂

Jeg havde ikke rigtig planlagt noget specielt for idag, men det endte med, at vi tog ned til Dokk1, med en lille madpakke. Bus nr. 15, kører lige fra os og derned. Jeg er altid lidt spændt, når jeg er alene afsted med alle 5 børn på en gang. Med tiden er det dog blevet lettere og lettere. Jo større de bliver, jo mere vant til, at tage med på tur er de og de løber ikke bare rundt og falder på trapperne og hiver bøger ned fra hylderne.

IMG_9309[1]

Hvad angår Dokk1, så var der rigtig mange mennesker dernede, nok pga. efterårsferien. Der var fint plads til alle, særligt udenfor. Men det var også en lidt hektisk stemning. Men efterårsferie forældre, børn fulde af energi og en masse studerende, der gav alle de andre sure blikke (undskyld, larmede vi for meget, i afdelingen for børn!?).

IMG_9307[1]

Jeg glæder mig til, at tage derned til sommer, legepladserne udenfor er rigtig gode og der kan man let bruge en formiddag eller eftermiddag. Men indenfor, er det for forvirrende. Skal man spille playstation, tegne, lege, låne bøger eller spille digttal fodbold – Midt i det gigantiske bibliotek? Det er et hyggeligt (og gratis) udflugtssted, men hvis jeg skal låne bøger og give børnene ‘biblioteksstemning’, så bliver det på det lokale bibliotek i Risskov. Der er ro, hygge og frem for alt bøger i centrum.

God Ferie!

Kærligst Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie dag 2