Legeplads, Hjemmemor og Madpakker – fashionmom blog
Ligner de Hinanden?

Legeplads, Hjemmemor og Madpakker

Jeg har ingen babyer mere… Jeg har store børn og tumlinger. Nu er det ikke altid nok bare, at hænge lidt ud der hjemme og gå en lille tur. De kræver mere program og det sætter Mor på prøve. Vi er startet i legestue 2 gange om ugen, 9.30-12.30,  hvilket er en rigtig god adspredelse. Der er andre børn og andre forældre, som jeg kan snakke med.

I onsdags, på Musens hjemmedag, tog vi på legepladsen. Der er flere legepladser i området, men vi valgte en der er lidt langt væk… For nu kan vi bare cykle derhen. Jeg har fået hentet cykelvognen op ad kælderen og Musen har fået en større cykel, så hun kan cykle længere.

img_7207 img_7199 img_7200

For tiden kan jeg ikke tage nogen steder med tumlingerne uden, at der er en madpakke pakket. Særlig Mumsen er vild med madpakker og gider ikke lege før der er blevet, smagt eller set til indholdet. Minimusen forsvinder som regel med det samme, optaget af, at udforske stedet og sine nye omgivelser. Det er først når hun bliver virkelig sulten, at hun kan kaldes hen til madpakkerne. Det er sjovt med tvillinger, når deres forskelligheder bliver så tydelige, fordi de er på præcis samme alder.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ligner de Hinanden?