Isbjørn, Efterår og Optur – fashionmom blog
Sygdom og Samvittighed

Isbjørn, Efterår og Optur

Vi var afsted hele familien, alle 7! Da vi kom frem, overraskede det mig, hvor sjældent vi er afsted os 7, bare os 7. Det var en skøn oplevelse, at være sammen hele dagen, på eventyr.

img_7436

img_7367 img_7374 img_7376

Det var særlig sjovt, at se dyrene blive fodret, de var livlige og legesyge. Jeg tror det ikke-så-varme-vejr, var dejligt for dem. Vejret var ikke dårligt, det var et fantastisk efterårsvejr og jeg tror det er det godt tidspunkt, at tage i Skandinavisk Dyrepark, frem for på en hed sommerdag.

img_7391_Fotor_Collage

Efter dyrene havde fået mad, var det vores tur og selvom det ikke var Ko-hjerte og frossen kalveklov, så var det en dejlig frokost. Børnene var godt sultne, spiste både deres burger, fritter og grønsager og så var vi klar til, at se de store, imponerende Isbjørne.

De svømmede lige under os og pigerne kunne ikke lade være med, at kigge mellem sprækkerne. -Fantastisk, for da den ene isbjørn svømmede under, fik min datter øjenkontakt med den og hun fór op og var ganske fortumlet og rystet, på den allerbedste måde.

img_7401_Fotor_Collage img_7431 img_7432 img_7420

Jeg har altid haft et blødt punkt for dyr og jeg synes det var så fedt, at se hvor meget plads de havde og hvor meget forskelligt terræn der var. Men for børnene var det bedste simpelthen, legepladsen, de var helt VILDE med den, dét og så de Skøre Brunbjørne, der brølede når de skulle have mad. De (og vi) havde en virkelig skøn dag i Skandinavisk Dyrepark og der var masser af ‘bedste-oplevelser’, at vælge i mellem.

img_7416 img_7440 img_7391_Fotor_Collage1img_7413

Det var en ‘Bitch’, at kommer derhen (med det offentlige og taxa), men det var Så fedt, at være der, røre ved dyrene, se dem, opleve dem.

Oplev selv Skandinavisk Dyrepark, Deltag i konkurrencen om billetterne HER.

*Sponsoreret indlæg*

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sygdom og Samvittighed