Pop-F*cks – fashionmom blog
Isbjørn, Efterår og Optur

Pop-F*cks

Jeg kan mange ting. Jeg er god til, at holde hovedet koldt, men når det kommer til bagning gælder ingen regler. Jeg plejer pænt, at overlade bageriet til min mand (han er dygtig), men her på det sidste har jeg naivt tænkt: ‘Nu er jeg 30 år, så må jeg da kunne lære, at bage’. Og efter, at have reddet på en småkagebølge (verdens letteste) af uovervindelighed, kastede jeg min hovedkulds ud i Popcakes.

IMG_7459[1]_Fotor

Hvorfor står dette ikke i den fine bog, om hvor let det er, at lave det dekorative kager på pinde (!?):

-De glider af pindene igen

-Chokoladen er totalt besværlig, at få jævn

-Børnene kan kun hjælpe med, at pynte

-Det er ikke nemt

-Det bliver ikke pænt

IMG_7458[1]_Fotor_Fotor_Collage

popcakes5

Hvordan de skulle have set ud…

Så nu får drengene (som heldigvis stadig er glade for kagerne) ‘Popcakes på hovedet’ med i skole, til deres fødselsdag.

Og endnu engang har jeg lært, at der næsten ikke er andet der kan pisse mig mere af, end bagning. Hvornår lærer jeg enten, at bage eller bare lade være?

(De smager dog rigtig godt, så det er altid noget 😉 )

HUSK: Konkurrencen om biletter til Skandinavisk Dyrepark HER

8 kommentarer

  • Det er Den store bagedyst der griber om sig! Pludselig kommer man til at tro, at det er helt normalt at kunne lave 9 lags bryllupskager med fondant og opsmøring

    Så hvis man ikke lige kan lave en hurtig omgang macarons eller popcakes, så er man jo helt mærkelig.

    Men sådan er det jo ikke. Der er jo folk der går i skole og bruger flere år på at lære det der med at lave kager!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Cecilie,
      Ja, det der bagedysten er totalt misvisende!
      Da jeg skulle afprøve macarons til min datters 5 års fødselsdag (hendes ønske), gik det bedre, så jeg havde vist fået en falsk tryghed gennem Amo… 😀
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    Hehe hmm jeg er selv begynde at bage så prøve sig lidt frem og tilbage

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Karina,
      Det lyder da lækkert med lidt prøve bagning… Jeg tror de der Popcakes, kan blive gode, man skal bare ikke regne med det 1. gang, måske 3. sidder den i skabet!? 😉
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, de er da fine – og som min mor siger “pyt, det går alligevel i stykker nede i maven”

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Anne,
      Ja, haha, men det er jo ikke meningen, at de skal gå i stykker før! 😉
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai O.

    Haha! Øjeblikkeligt kastes jeg tilbage til dagen, aftenen og natten inden vores bryllupsdag. Jo, SELVFØLGELIG skulle jeg selv lave kagen (eller bevares, kageRNE selvfølgelig, for vi skulle da ha’ små fedtede runde kager på pind i alle mulige farver) og selvfølgelig også alt det andet mad, og eftersom der kom over hundrede mennesker til receptionen, så skulle der selvfølgelig også være i hvert fald over hundrede fucking popcakes, og fuck me HARD hvor var det noget shit at arbejde med, det der smeltede stads, vi brugte ikke chokolade, men sådan noget vældig fancy farverigt melt-stuff, og LUKNURØVEN hvor blev man sur af det.

    Jaja. De minder. Jeg lå i hotelsengen kl. 3 om natten. Snork. Men de smagte godt og var da også, sådan, okay at se til. Siger vi.

    🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Mai,
      Hvis der er noget der kan sætte mit pis i kog, så er det, at bage kager… Dejligt, at jeg ikke er den eneste 😉
      Men sejt, du fik det til, at se flot og tillykke med brylluppet 🙂
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Isbjørn, Efterår og Optur