Slank efter Graviditet – fashionmom blog
Savner det Her!

Slank efter Graviditet

Det var noget af det jeg frygtede allermest (udover alt det uvisse, en graviditet og fødsel bringer med sig), var om jeg ville få min før-graviditetskrop tilbage.

Første gang var det ikke noget problem, jeg var 22 år, fødte 6½ uge før tid og ammede tvillinger, der konstant var sultne, jeg var træt og glemte, at spise, så uden jeg vidste det røg kiloerne og jeg kunne passe mit tøj efter 1-2 måneder.

Men efter anden graviditet, hvor jeg gik 14 dage over tiden, nåede jeg virkelig, at blive stor. SÅ fik jeg en nem baby, der bedst kunne sove når barnevognen stod stille dvs. ikke særlig mange gå ture. Der var også bare én baby, at amme og hun var ikke en storspiser. Så efter nogle måneder, gik det op for mig, at denne gang ville det ikke blive så let.

P1010091_Fotor

Jeg valgte, at lave om i min kost, droppe slik og lækkerier i hverdagende og i stedet for brød til frokost, lavede jeg en salat med kød. Jeg bestemte mig for, at komme ud, at gå mindst ½ time om dagen, det gik fint når bare hun var vågen imens. Jeg huskede, at drikke en masse vand og jeg prøvede, at nyde dét, at jeg gjorde noget godt for min krop.

Det var ikke sundt for mig og min krop, at hænge foran barselsfjernsynet og fylde mig med den små lækkerier, jeg lige faldt over på indkøbsturen. Jo mere sund mad og jo mere jeg kom ud, jo gladere blev jeg også, både for livet og mig selv.

Der var heldigvis nok af ‘gå-muligheder, at tage af… Mødregruppe, hente og bringe de to store, afsted på venindebesøg og indkøbsture. Jeg har aldrig rigtig brudt mig om, at gå/løbe en tur uden formål, så det passede mig fint, at finde alle disse mål, for mine gå ture.

Ligeså langsomt faldt vægten og selvom det en gang i mellem blev spist ‘en lækkerten‘ på en hverdag, så holdt jeg mig rimelig til min plan og efter 7 måneder var jeg tilbage på startvægten. Efter ca et år, var min krop ved, at have samlet sig sammen og strammet op.

Min krop er dog aldrig blevet helt den samme, selvom nummeret på vægten er det samme tal. Når man 3 gange har taget 15-25 kg på og tabt dem igen, så er den da noget mere blød, med kejsersnit-ar og runken mave. Men det kan man jo ikke se under en kjole 😉

Fotor010912511

Nogle gange synes jeg det er svært, at mit krop ser ud som den går, men for det meste er jeg tilfreds. Ikke fordi jeg synes det er superflot, men fordi den har tjent mig godt og den har givet mig 5 fantastiske unger.

4 kommentarer

  • anette

    Synes du ser skøn ud og rigtig sejt med alle de søde børn

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Anette,
      Tusind tak!
      Det er altid sååå fedt med en kompliment-kommentar 😉
      Kh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lækker mor og lækre unger! 😀

    – Anne

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Anne,
      Årh, tak til søde dig! Det kan man altid holde ud, at høre på 😉
      Kh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savner det Her!