Idealkrop. Morkrop. Min krop! – fashionmom blog
Der har været fødselsdag

Idealkrop. Morkrop. Min krop!

Ok, jeg er ved at være fyldt op, fyldt op ad andres syn på kroppen, andres ideer om sundhed, idealer og mest af alt, hvordan vi dømmer og vurdere hinandens kroppe.

Det jeg er træt af er, at vi altid taler så negativt om vores kroppe, eller naivt ophøjer andres kroppe, istedet for, at nyde, bruge og acceptere vores egen krop. Jeg er over 30 år nu og er godt klar over, at jeg ikke ligner en i 20’erne mere, men helt ærligt så har jeg det fint med det. Men det jeg blev mest skræmt over var, at jeg følte skam over, at være ok med min krop. Som om jeg ikke mere levede op til vores idealer om kvinder og kvindekroppe. ‘Du må og kan da ikke være tilfreds!?’, ‘hvad er der i vejen med mig, hvorfor er jeg ok med min krop?’

IMG_1036_Fotor

Men jeg er stolt af min krop, af hvad den gjort og hvad den kan. Og jeg nægter at forkvakle min psyke, med tanker om ønsket om en anden krop. Min krop er optimal for mig lige nu, den bliver brugt til det den skal, den er opnået gennem rette prioriteter.

Min krop er stærk af, at bære børn på armen, min krop er smidig af leg med børnene. Min krop er glad efter mange aftener med min mand og ikke alene i fitnesscentret. Min krop er opnået ved kærlighed og nærvær og ved at se på min krop kan jeg se, at jeg har prioriteret rigtigt. Dette er min optimale krop lige nu, det kan være det ændre sig med tiden, som prioriteter jo gør i løbet af livet. Og jeg vil gerne kunne nyde mit liv og min krop også i denne periode… uden skam, men med glæde.

Det er ikke et dunk i hovedet til alle jer der ikke er tilfreds med jeres krop, men et ønske om, at også andre kvinder må prøve, at føle den glæde der følger med, at have den optimale krop. Din af hverdagen skabte optimale krop, der har lov til at nyde, leve og blive brugt.

Brug ikke Fitnessbody, Skinnymodelkrop og Morkrop som en undskyldning for, at være utilfreds med din krop. Lav de rette prioriteter i dit liv, så skal du nok få din optimale krop. Ingen er som dig og ingen er som mig, nyd det og vær stolt af det.

Mille sendte lige denne artikel til mig, det er lang tid siden jeg har læst den sidst, men den gør et kæmpe indtryk på mig hver gang! Mødre, kæmp ikke mod jer selv, men for jeres børn.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der har været fødselsdag