Top 10 Pinlige Situationer med Børn – fashionmom blog
Fashionmom_dk

Top 10 Pinlige Situationer med Børn

Back again! Denne top 10 handler om, at blive flov. At opleve pinlige ting, pga sine børn. Man kender alle mulige pinlige situationer man kan komme i, men når man har børn, kan det pinlige kommer fra en helt uventet vinkel… Ikke noget med lidt læbestift på tænderne eller at snuble i de høje hæle… Her handler det om Lort, Luder og Slåskamp i ens jakker.

1. Da min datter meget højt, i et indkøbscenter, spurgte mig om nudel-suppe, hed Luder-suppe.

2. Da min datter på 2 år, lige havde smidt bleen og løb rundt i bar numse på sommerlejren, pludselig valgte, at sætte sig på hug foran et par unge drenge og lægge en lort på fliserne.

3. Efter en tur i Føtex, hvor min mand vendte hovedet væk i 2 sekunder, væltede de to store drenge og sloges med hinanden på gulvet… Lige i indgangen… Højlydt… I ens jakker.

5. Da vi på familietur i IKEA, pludselig fik den højeste alarm nogensinde til, at gå igang, fordi to af ungerne havde åbnet nødudgangsdørene, uden vi havde opdaget det.

IMG_4232_Fotor

6. Da min datter på 2 år løb ned i vandet alene, da vi var på stranden og måtte tages op af fremmede, før jeg kunne nå, at komme ned til vandkanten.

7. Alle de gange hvor jeg har glemt, at sundhedplersken skulle komme forbi og jeg har stået i beskidt tøj og feddet hår og sagt: ‘Jamen velkommen, til mit liv som tvillingemor’.

8. Da min datter, i selskab med sin far, pegede på en sort, gammel mand og sagde: ‘Han ser mærkelig ud!’. (Manden blev ret fornærmet, så det var både pinligt og akavet).

9. Da vi var til et bryllup og min datter, dengang 4 år, gik rundt med en lege-nøgle og ‘låste’ forskellige ting op. Hun endte med, at ridse brudgommens nypolerede bil.

10. Da jeg måtte have en snak med pædagogerne i børnhaven, fordi en af mine drenge havde lagt en lort ude på legepladsen, fordi han ikke gad gå ind på toilettet.

Hvis du vil læse flere Top 10 indlæg, så se HER, HER og HER.

Ønsker du de nyeste opdateringer om Fashionmom’s nyeste indlæg? Så følg Fashionmom på Facebook HER.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashionmom_dk