Top 10 Grunde til, at Børnefamilier kommer for Sent – fashionmom blog
En lille Grissebasse

Top 10 Grunde til, at Børnefamilier kommer for Sent

Ja altså, vi kommer altid for sent… næsten. Men vi prøver virkelig, hver gang, at komme afsted til tiden. Men som i alle ting i livet med børn, så kan du ikke stole på dine planlagte planer…

Så er 10 grunde til vi ofte kommer for sent:

1. Lort… På en eller anden måde er lort, meget ofte involveret. De små har skidt i bleen og skal derfor skiftes, måske have rene bukser på. En af de store, tager sig rigtig god tid til, at gå ad naturens veje…  det kan være alt mulig, men Lort er ofte involveret!

2. En af børnene nægter, at tage tøj på. – Jeg har ikke videre forklaring, det sker bare… ofte.

3. En af ungerne taber dåsen med mandler, der spredes udover hele køkkengulvet. De skal samles op og derfor, kommer man for sent ud af døren.

4. Mor har gjort alle børnene og alt hvad de skal bruge klar, men har ikke fået make-up på endnu… – Det er så her jeg ofte komme 5 min for sent, fordi jeg vælger, at bruge lidt tid på mig selv.

5. Fordi man er så træt, at man har udskudt al forberedelse, man kunne have gjort aftenen før, men istedet må gøre det om morgenen, med vilde, skrigende unger løbende om en.

IMG_1030_Fotor

6. Fordi børnene og du selv valgte, at sove længe, allesammen… Sagde ingen nogen sinde!

7. To eller flere af børnene er kommet op, at slås og konflikten kræver en løsning/trøstning LIGE nu og ikke efter man er taget afsted.

8. Fordi jeg lige skulle sætte en dej til, at hæve, men så vil børnene være med til, at hælde i osv. hvilket resulterer i 10 gange længere tid + oprydningen er langt mere omfattende.

9. Fordi børnene pludselig er sultne og græder, fordi de aldrig har følt sig så sultne i hele deres liv og man derfor må, gå ind og smører madder til alle, selvom man nu for en gang´s skyld, havde låst døren i god tid.

10. Alle de ovenstående punkter, sker på samme tid eller lige efter hinanden, der bevirker en 9-dobbelt forsinkelse, stressede forældre og sure unger der bliver kylet i overtøjet. Og derfor kan denne liste også bruges til TOP 10 over, hvorfor børnefamilier altid er stressede og/eller sure når de ankommer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille Grissebasse