Hjemmemødre i Julestemning – fashionmom blog
En, To, Tis... (Projekt Ble-Fri)

Hjemmemødre i Julestemning

Til jer der tænker, at det må være ensomt, at være hjemmemor og at der ikke rigtig er nogen voksne, at være sammen med, så læs med her:

En dejlig onsdag morgen, med en lyserød solopgang vågner jeg stille op til børnenes leg og tv-hygge i stuen. Jeg står op og bliver mødt af et ‘Godmorgen Mor!’ af tre nattøjsklædte unger.

Lidt efter lidt kommer vi alle tøjet og det er tid, til morgenmad, for mit vedkommende og 2. morgenmad for mine 3 søde børn. Vi bliver færdige, smører madpakker og kommer uden alt for meget stress og jag afsted, så vi kan komme til Julefest i legestuen.

IMG_7902[1]_Fotor

Mange mødre og en far dukker med, en eller flere børn, der spændte kigger på juletræet og de fint opdækkede borde. Så går det hele igang og der bliver sunget og danset om juletræet. Men pludselig ser vi noget ude på pladsen… En rødklædt fyr går rundt med en sæk på ryggen og kan ikke finde vej, så vi må kalde og kalde på den søde julemand.

Gaverne, som forældre pænt har pakke ind og lagt i sækken, bliver delt ud og julemanden kan navnene på alle børnene, der hver i sær får deres gave. Forældrene snakker og hygger mens ungerne leger eller spiser, for nu er æbleskiverne kommet frem og en fødselar har også taget kage med.

Det er dejligt, at møde mødrene fra de andre legestue hold og snakke med både dem man kender og dem som man ikke ser så tit. Vi er ca. 55 personer samlet og der er en dejlig velsignet julestemning.

Tak for en dejlig julefest til Legestuen Gyngehesten. Elly, du gør et kæmpe arbejde, tak!

Glædelig Jul!

2 kommentarer

  • Lene

    Sikke dog en fantastisk måde at vågne op på, på en helt almindelig hverdag 😉 og sikke en sød idé med julemanden og gaverne i legestuen :). I morgen skal vi til juleafslutning i vores legestue og min mand har netop fået ferie og tager derfor med – det glæder jeg mig rigtig meget til.
    En rigtig glædelig jul til dig og din familie 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Lene,
      Det var en rigtig dejlig formiddag, som vi virkelig nød, trods alle de humørsvingninger børn føler, hvis det hele ikke går efter deres hoved 😉
      Men det er jo en af glæderne ved, at være hjemmemor, at opleve alle de forskellig humør i løbet af dagen.
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En, To, Tis... (Projekt Ble-Fri)