Hvad for en blogger vil jeg være!? – fashionmom blog
Efterår=Sygdom=Ifavn

Hvad for en blogger vil jeg være!?

Hej igen efter en laang pause 🙂 (bortset fra de sidste par dage)

Lige for tiden må der prioriteres i aktiviteterne og derfor har det været svært, at få tid til bloggen. Udover det skulle jeg lige finde mig selv som blogger igen.

Jeg har blogget i ca. 2½ år nu og jeg synes lige pludselig, at det var noget meget andet end jeg startede med. Det var jo egentlig bare en outfit of the day-blog med lidt drys fra ‘Mor-livet’, men efterhånden har det jo udviklet sig til, at være en vaskeægte ‘Mor-blog’.

Nu er mine børn 9 år, 6 år og 3½ år og jeg blev nød til, at spørge mig selv om hvor meget jeg kan fortælle om dem og dele med jer her på bloggen. Alle baby-historierne, om mos over det hele, tanker om søvn og sygdom, er jo noget alle forældre oplever eller kan fortælle en ret ligende historie om deres eget barn. Men jo større de bliver, jo mere personlige bliver de og jo mere bevidst om dem selv. Og det er så her jeg skal gøre op med hvor meget jeg kan dele på deres bekostning…

Men af en eller anden mærkelig grund, så handler det at være Mor ikke altid om de børn, der har gjort en til mor, men meget mere om en selv. Ens indre oplevelse, af hvordan det er, at være mor og hvilke tanker man har om moderskabet.

IMG_9127[1]

En af mine tanker om moderskabet er den, at jeg stadig er hjemmemor. At selvom mine yngste tvillinger er 3½ år, så har jeg ikke sendt dem i børnehave endnu og jeg ved slet ikke om de skal afsted før skolen. En anden tanke er den om at være mor til tvillinger. Hvordan det virkelig trækker tænder ud i starten, men hvor jeg nu føler mig sindsygt heldig, fordi mine hjemmeunger altid har en legekammerat, en ven og en at prøve tingende af sammen med. En tredje tanke er den om hvordan jeg klare mig som mor til mange børn, hvordan hverdagen kan køre med hele 5 børn.

Bloggen vil nok aldrig slippe for mode input, oodt og gode tips til online udsalg. Det er simpelthen for kedeligt uden 😉

Håber i stadig (igen) vil følge med, jeg vil forsøde mig på flere indlæg og masser af billeder 🙂

Kærligst Cecilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterår=Sygdom=Ifavn