Vegetar-Lækkerier
Denne opskrift er tyvstjålet fra
Madbanditten
(Super lækker blog)
(Super lækker blog)
Jeg glemte at kigge i opskriften og er selvfølgelig kommet til at skærer auberginerne i tynde skiver 🙂
Men de smagte rigtig godt og børnene kunne også lide dem.
Vi spiste dem ti aftensmad, som tilbehør til korteletter i strimler og kartofler i fad.
Ingredienser
1 aubergine
Olivenolie
Salt og Peber
10-12 cherrytomater
1 eller 2 fed hvidløg
En lille håndfuld frisk basilikum eller 2 tsk tørret basilikum
Pesto
Revet ost
Sådan gør du:
Tænd ovnen på 180 grader
Skær auberginen i skriver 1-2 cm (eller ½ cm, som mig)
Smør dem med olien og drys salt og peber på begge sider.
Steg skiverne på en varm grillpande.
Læg dem over på en bradepande med bagepapir.
Skær tomaterne i små ten og pres væden fra
(Jeg lagde et stykke køkkenrulle i en skål og puttede så de hakkede tomater i efterhånden som de blev skåret, herefter tog jeg tomaterne op med køkkenrullen om og pressede demover håndvasken. Ned i skålen med tomaterne igen.)
Tilsæt presset hvidløg og basilikum. Bland godt.
Smør blandingen ud på de grillede aubergine skriver.
Læg revet ost ovenpå.
De bages i ovnen 6-8 minutter.
Steg skiverne på en varm grillpande.
Læg dem over på en bradepande med bagepapir.
Skær tomaterne i små ten og pres væden fra
(Jeg lagde et stykke køkkenrulle i en skål og puttede så de hakkede tomater i efterhånden som de blev skåret, herefter tog jeg tomaterne op med køkkenrullen om og pressede demover håndvasken. Ned i skålen med tomaterne igen.)
Tilsæt presset hvidløg og basilikum. Bland godt.
Smør blandingen ud på de grillede aubergine skriver.
Læg revet ost ovenpå.
De bages i ovnen 6-8 minutter.
Ingen kommentarer endnu