Hokkaidosuppe med rejer og cashewnødder (repost)
Dejlig efterårsret, jeg postede for et års tid siden.
Det er græskarsæson igen og jeg kan varmt anbefale denne opskrift. Den rækker langt og er billig. Du kan evt undvære rejerne eller tilsætte kylling i stedet for. Den minder om min sommersuppe, men passer bedre til sæsonen nu.
Fremgangsmåde:
Frigør græskar fra sten og skal og skær i mindre stykker
Smid stykkerne i ovnen med lidt olie imens du ordner resten.
Skær løg, hvidløg og chili i stykker og riv ingefær
Rist spidskommen og karry og smid alt andet i gryden og rør rundt et par minutter.
Hæld bouillion og kokosmælk over og lad det koge på medium varme i mindst en halv time (meget gerne længere)
Blend det hele med stavblænder og smag til med salt og pebber
put rejer i og strø frisk koriander over
cashewnødder og lime er prikken over I’et.
Ingen kommentarer endnu