Om at Dulme den Dårlige samvittighed – fashionmom blog
Drenge og Piger

Om at Dulme den Dårlige samvittighed

Jeg synes der er nok ting, at have dårlig samvittighed over, jeg nævner i flæng: Badeværelsets tilstand, manglende tjek på Skoleintra, at jeg  kom til at vrisse og skælde ud, selvom det ville have langt hensigtsmæssigt bare, at forklare og guide.

Men det er ikke lige disse samvittigheds-tryk jeg vil tale om nu. Det er den evindelig sundhed/sund mad (læs Milles indlæg HER).

For det er bare ikke hverdag, at jeg med en munter nynnen, finder panden frem til, at lynstege, de perfekt snittede grønsager og det magre kød i den helt rigtige mængde vidunder-olie. Nej, det er ikke hver aften… 😉

Nogle gange trænger jeg til junk, eller let mad, fra fryser via ovn til bord. Og det er jo som regel ikke de sundeste ingredienser, man finder i frosne pizza-pakker. Derfor har jeg, for at dulme min dårlige samvittighed, ‘opfundet’ Sen-Eftermiddags-Forret-Snack. Altså, dvs. mellem 20 min.- ½ time før aftensmad, sætter jeg en stor skål ind på sofabordet. Den er fyldt med fx.:

Gulerødder, Snack peber, agurk, vindruer, Små stykker spegepøler, små osteterninger, Grissini og tomat.

IMG_6870_Fotor_Fotor_Collage

På den måde, er ungerne fyldt op med sprøde grønsager og mættende fedt, før de skal indtage aftenens, til tider,  usunde måltid. Jeg kunne jo også bare lave en salat som tilbehør og sætte på bordet sammen med det usunde, men det  er bare som om, at så gider de slet ikke spise det sunde, i samme mængder, som 10 min. før aftensmad 😉

2 kommentarer

  • Det var da en rigtig god idé, skal absolut afprøves herhjemme 🙂 Tak for det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Verdensdamen, Fedt du kan bruge ideen, håber det lykkes 🙂
      God weekend!
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drenge og Piger