Mine børn går i Privatskole – fashionmom blog
Tvillinger -Ens, men Forskellige

Mine børn går i Privatskole

Ned med folkeskolereformen!

-Mine børn går på privatskole.

Og jeg er SÅ glad for det. Deres skole har valgt ikke, at følge folkeskolens lange dage og mine store drenge i 2. klasse har allerede fri kl. 13.

Jeg har ingen tiltro til, at mine drenge ville lærer mere hvis de gik i skole 1-2 timer mere om dagen. Tror politikerne, at børn lære bedre jo længere tid man presser dem?

Den tid de har i Sfo, indtil de cykler hjem, bruger de på venskaber og leg. Leg der handler om de spil de spiller og om matematik (spørg mig ikke hvordan, men mange af deres lege, handler om tal, plus, gange, minustal og ‘Mågde’, deres eget ord for ‘uendelig’). Det er tydeligt for mig, at de bearbejder dagen og på den måde lagrer deres nye viden, så de er klar til næste skole dag. Hvis de ikke for tid til det, kommer de ikke til, at lære mere og de vil komme til, at forstyrre i timerne. -Koncentrationen holder ikke så længe.

IMG_7192[1]

Jeg er glad for staten, via en reform, ikke har fået lov til, at stjæle mine børn, men at vi gennem vores Privatskole-valg, har fået mulighed for, at give børnene tiden til selv, at opleve og nyde dagen efter skolen. Og på den måde også finde energi og glæde til, at gå i skole.

Følg Fashionmom på Facebook HER

2 kommentarer

  • anna

    alt hvad du skriver er så rigtigt – det er en skandale for de alm. fungerende skoler og børn hvad de har lavet. Det er jo ikke for at skabe en bedre skole det er pga at kassen er tom og hvor henter man nemt penge- det gør man her i folkeskolen. Jeg kan desværre ikke flytte mit barn fra den dejlige klasse hun går i, hun har kendt sine kammerater i 9 år. havde hun være ked af det eller andre årsager havde jeg flyttet hende til privatskole med det samme. Nu gør vi det at jeg underviser hende efter skole, så hun kan lære det som hun ikke får lært i de nye pseudo fag.

    hilsen “sure” mor 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Den ‘sure’ mor,

      Mange tak for din kommentar. Det er ikke let, at få det hele til, at passe sammen og jeg kan forstille mig, at det ikke er lettere når ens børn har en lang skoledag. Der er forskellige måder, at tackle den nye skolereform på og det er jo super vigtigt med og klassekammerater!
      Sejt du selv underviser lidt derhjemme! -Jeg synes noglegange, det er svært nok, at få tid til lektierne 😉
      Jeg håber din datter får et dejligt sidste år i folkeskolen!
      Mvh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tvillinger -Ens, men Forskellige