Prutte-Lort med bøvs på. – fashionmom blog
Pigernes Værelse

Prutte-Lort med bøvs på.

Hvor sjovt er det lige og hvor længe bliver det ved!?

Numse, lort, prut, tis, tissemand osv. er altså de sjoveste ord for børn på 2½-5 år og det er lige før dem på 8 år, stadig kan blive lokket til, at grine over det.

Vi sidder og spiser aftensmad og som sædvanlig er der godt gang i pjatteriet. Det er fint for mig, at de pjatter og hygger sig, bare de ikke driller hinanden eller glemmer, at spise. Men på et tidspunkt bliver det for meget og mor må sætte en stopper for de højlytte løjer. Da der endelig er kommet ro på og alle er begyndt, at spise igen, vil mindstemanden lige sige ‘lort’ for, at prøve stemningen af og i det han siger det, bliver han selv overrasket af en høj bøvs, så istedet for et lille forsigtigt ‘lort’, runger ordet ud, med al bøvses-kraft og alle måltidets deltagere, må knække sammen af grin og overraskelse, og gladest af alle er Mumsen, der stolt kigger rundt og griner triumferende.

IMG_6259_Fotor

Nu er bøvser det nye hit og jeg kan bare mærke, at det kommer til, at hænge ved i laaangt tid endnu. Hvor går grænsen? Jeg gider ikke høre på tissemand eller lort ret længe, men prut og numse, er da ok, eller hvad?  Hvornår var det lige jeg begyndte, at skulle tage stilling til, om prut og lort, var noget jeg gad høre på!? Livet med børn, er virkelig anderledes end single og par-livet…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pigernes Værelse