Mit liv er fyldt med Lort – fashionmom blog
Top 10 Hemmelige Ønsker

Mit liv er fyldt med Lort

Og her mener jeg bogstaveligt talt. Alt for meget handler om lort herhjemme og jeg glæder mig til, at jeg kun behøver, at tænke på mit eget lort igen.

Men altså, her til formiddag, trængte jeg til et bad og når man har to små tumlinger hjemme, så er der ikke noget der hedder ‘fred i badet‘. Ungerne er med i bad, de sidder i badekarret, imens jeg er under bruseren. Da jeg vaskede håret lagde jeg godt mærke til, at risten trængte til, at blive renset, men jeg tænkte, at det måtte lige blive næste gang.

Da jeg er færdig i badet og ved, at tørre mig, bliver Mini-musen urolig og bliver ved med, at sige ‘numse’. – Den klare jeg lige og sætter hende op på potten med et håndklæde om sig og håber på der kommer gevinst. Der sker ingenting og hun kommer op på puslebordet og bliver gjort klar. Pludselig hører jeg, fra badekarret : ‘Moar, der er lort!’. Så imens jeg har fokuseret på Minimusens lort, har brormand lavet lort i badekarret (glæden ved tvillinger). #comeon!!

img_7705

Han bliver sat op på potten for, at  gøre sig færdig, men der ikke sker noget. Da han er renset og klar og sendt ud af badeværelset, er det tid til, at tage skaderne i øjesyn. Badekarret (med lort) skal tømmes, renses, måtten i bunden, så de ikke glider rundt, skal også gøres rent og pludselig kommer jeg i tanke om risten, der skal tømmes… Sæbe, børste og poser bliver taget i brug, der vaskes, skrubbes og skylles og endelig er alt rent igen.

‘I own this cleaning-shit’, tænker jeg og kigger ud i gangen, hvor ungerne åbenbart har kastet med vand, fra deres drikkedunke og Minimusen, siger ‘Lort’ og peger på bleen…

Det var så min formiddag… Håber jeres var mindre fyldt med lort 😉

4 kommentarer

  • Oh, shit 🙂 Summen er lort er tilsyneladende, som de siger, konstant 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Karina

    7 9 13 det har jeg ikke prøve i nu men det skal nok blive min tur en dag mor til 2

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Fashionmom

      Hej Karina,
      Puha, jeg håber aldrig du kommer til, at opleve det! – Det var ikke lækkert 😉
      Kh Cecilie

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 10 Hemmelige Ønsker